Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θετικό αποτέλεσμα ώστε να κερδίσουμε το κύπελλο στην έδρα μας»

«Θετικό αποτέλεσμα ώστε να κερδίσουμε το κύπελλο στην έδρα μας»
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 21:31

Πρώτη πράξη των τελικών του CEV Challenge Cup σε επίπεδο Ανδρών, το βράδυ της Τετάρτης, στην Ιταλία. Για τους «ερυθρολεύκους» ο στόχος είναι ένας. Να κάνουν καλό παιχνίδι, να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να σηκώσουν την κούπα στη ρεβάνς του ΣΕΦ. Αυτό τόνισε και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: «Ένας τελικός είναι ένας τελικός. Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούμε και να αγωνιστούμε με βάση τις δυνατότητες μας. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, σε ένα γήπεδο με βολεϊκή ατμόσφαιρα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κερδίσουμε το κύπελλο στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί σε επίπεδο τακτικής, ώστε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι τους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε ακόμα: «Θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα, την αγωνιστικότητα μας και θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Ξέρουμε τον αντίπαλο και την απόδοση που μπορεί να πιάσει στην έδρα του. Δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις πιστεύω, θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Τηλεοπτικές οι μάχες του Θρύλου (vid)

Τηλεοπτικές οι μάχες του Θρύλου (vid)

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση θα μεταδοθούν και οι δύο αναμετρήσεις του βόλεϊ του Ολυμπιακού, τόσο την Μ. Τετάρτη, όσο και την Τετάρτη του Πάσχα.