Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλη προπόνηση το Πάσχα για τον Θρύλο

Δίπλη προπόνηση το Πάσχα για τον Θρύλο
Κυριακή, 8 Απριλίου 2018 - 15:19

Έχει ανεβάσει τον ρυθμό στις προπονήσεις της ομάδας ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (08/04), ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί εκ νέου στο Ρέντη.

Ο τεχνικός της ομάδας θέλει οι παίκτριές του να είναι πανέτοιμες για τη ρεβάνς με την Μπούρσα, ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (11/04) στην Τουρκία με στόχο να κάνουν την ανατροπή και να σηκώσει ο Θρύλος το τρόπαιο.

Έτσι και το Πάσχα η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την κούπα, κάτι το οποίο φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις των παικτριών όσο και από τη διάθεση τους στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Μπορούν και πιστεύουν στην ανατροπή!

Μπορούν και πιστεύουν στην ανατροπή!

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η προετοιμασία τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τις ρεβάνς στους ευρωπαϊκούς τελικούς με Ραβένα και Μπούρσα αντίστοιχα.

«Να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας»

«Να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας»

Η Αρετή Κονόμη μίλησε για τον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup με την Μπούρσα και υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν με το τρόπαιο στην Ελλάδα.