Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το gavros.gr σας στέλνει στον τελικό

Το gavros.gr σας στέλνει στον τελικό
Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018 - 22:11

Όλα δείχνουν ότι στο ματς του Θρύλου με τη Ραβένα θα υπάρξει sold out. Το gavros.gr φροντίζει για τους ΓΑΥΡΟΥΣ που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως τα «μαγικά χαρτάκια» για την σπουδαία αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Με τον διαγωνισμό για δύο εισιτήρια του τελικού με την ιταλική ομάδα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 20:30. Και όχι μόνο...

Επιπλέον, άλλοι δύο τυχεροί θα πάρουν ο καθένας από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι από αυτά που έβγαλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς. Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό; Είναι πολύ απλό...

Δηλώνετε συμμετοχή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@gavros.gr με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΕΝΑ. Πρέπει να γράψετε μέσα στο e-mail το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας κι έναν ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τους νικητές.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής θα κρατήσει ως τις 20:30 το απόγευμα της Τρίτη του Πάσχα (10/04). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 21:00, την ίδια ημέρα και θα υπάρξει άμεση επικοινωνία μαζί τους, ούτε ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν, είτε τα εισιτήρια, είτε τα συλλεκτικά μπλουζάκια, αναλόγως με το δώρο που έχουν κερδίσει.

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους και το όνειρο τρελό για το οποίο ζούμε, να γίνει πραγματικότητα. Ο Θρύλος να σηκώσει ξανά το Ευρωπαϊκό!

Διαβάστε επίσης

Εξαφανίζονται και τα τελευταία

Εξαφανίζονται και τα τελευταία

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό τελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στη Ραβένα στο ΣΕΦ. Τρέξτε να προλάβετε καθώς έχουν απομείνει πολύ λίγα «μαγικά χαρτάκια».