Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαφανίζονται και τα τελευταία

Εξαφανίζονται και τα τελευταία
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 - 10:01

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση του sold out βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό τελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου κόντρα στη Ραβένα στο ΣΕΦ την Τετάρτη του Πάσχα (11/04).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαφανίσει ήδη τα περισσότερα «μαγικά χαρτάκια» και απομένουν ακόμη πολύ λίγα εισιτήρια μέχρι την εξάντλησή τους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ που δεν έχουν καταφέρει να κλείσουν θέση στο Φαληρικό γήπεδο θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν, καθώς από ώρα σε ώρα αναμένεται να κάνουν φτερά και τα τελευταία εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

Ο κόσμος του Θρύλου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας και θα γεμίσει το ΣΕΦ δίνοντας έξτρα ώθηση στους παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να φτάσουν στην ανατροπή και να σηκώσουν το ευρωπαϊκό.

Υπενθυμίζουμε και τον διαγωνισμό που τρέχει στο gavros.gr, με δύο τυχερούς να κερδίζουν μία θέση για το μεγάλο παιχνίδι.

Δηλώνετε συμμετοχή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΒΕΝΑ. Πρέπει να γράψετε μέσα στο e-mail το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας κι έναν ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τους νικητές.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής θα κρατήσει ως τις 20:30 το απόγευμα της Τρίτη του Πάσχα (10/04). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 21:00, την ίδια ημέρα και θα υπάρξει άμεση επικοινωνία μαζί τους, ούτε ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν, είτε τα εισιτήρια, είτε τα συλλεκτικά μπλουζάκια, αναλόγως με το δώρο που έχουν κερδίσει.

Οι τρόποι διάθεσης των τελευταίων εισιτηρίων:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018) στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων, συνεχίζεται και θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):

Τρίτη 10/4/2018 και ώρες 10:00-18:00

Τετάρτη 11/4/2018 και ώρες 10:00-16:00

  • Από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:

Τετάρτη 11/4/2018 από τις 16:00 έως και την έναρξη του αγώνα

  • Μέσω INTERNET από το www.osfp.gr, έχουν ανοίξει τα τμήματα 201 (τιμή εισιτηρίου 10€) και 310 (τιμή εισιτηρίου 15€).

Διαβάστε επίσης

«Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί σε μία ημέρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, μας γεμίζει περηφάνια»

«Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί σε μία ημέρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, μας γεμίζει περηφάνια»

Η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, κάνοντας κάποιες επισημάνσεις προς τον κόσμο του Θρύλου, ώστε να στηρίξει την ομάδα όπως μόνοι οι ΓΑΥΡΟΙ ξέρουν.