Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη ένας ευρωπαϊκός τελικός για τον Θρύλο!

Ακόμη ένας ευρωπαϊκός τελικός για τον Θρύλο!
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 10:29

Είναι απίθανα όλα όσα συμβαίνουν για ακόμη μία χρονιά στον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος έπαιξε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς στο βόλεϊ γυναικών και ανδρών την Τετάρτη (11/04), κατακτώντας τον τίτλο στις γυναίκες, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες κόντρα στην πιο έμπειρη Ραβένα την κούπα στους άνδρες.

Σήμερα, Σάββατο (14/04) τρεις ημέρες αργότερα ο Θρύλος θα αγωνιστεί σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.

Η γυναικεία ομάδα πόλο των «ερυθρόλευκων» θα αντιμετωπίσει στις 15:00 την Ντουναουτσβάρος, με τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη να είναι έτοιμες για την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου.

Και η χρονιά έχει ακόμη μεγάλη συνέχεια… Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη, διεκδικώντας παντού κορυφές σε όλα τα αθλήματα.

3ος ευρωπαϊκός τελικός για τον Θρύλο μέσα σε 4 ημέρες και αυτό έχει γίνει πλέον τα τελευταία χρόνια κάτι το σύνηθες για όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος καμαρώνει, στηρίζει όλα τα τμήματα της ομάδας, δίνοντας ώθηση για νέες διακρίσεις.

Που να τα δει αυτά ο οποιοσδήποτε αντίπαλος οπαδός του Ολυμπιακού; Ποτέ δεν θα μπορέσει κανείς τους να νιώσει τόση χαρά και υπερηφάνεια όσο οι ΓΑΥΡΟΙ, με τη βοήθεια των οποίων ο Θρύλος έχει φτάσει στην γιγάντωσή του και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στη δουλειά και πολλά ευχαριστώ! (pics)

Επιστροφή στη δουλειά και πολλά ευχαριστώ! (pics)

Η Σάσκια Χίπε ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instragram από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο Ρέντη, ενώ τόνισε ότι είναι ευγνώμων για τη στήριξη και τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί από τον κόσμο του Θρύλου.

Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός Live

Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός Live

Τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θέλει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο Βραχάτι. Live στις 17:00 στο gavros.gr / ΕΡΤ2.