Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο βήματα μακριά από το να γράψει ιστορία!

Δύο βήματα μακριά από το να γράψει ιστορία!
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 11:53

Μία Θρυλική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να κατακτήσουν για πρώτη φορά μία ευρωπαϊκή κούπα, έχουν σηκώσει επίσης και το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον τους απομένει ο τίτλος του ελληνικού πρωταθλήματος για να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο μία φανταστική χρονιά.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών την Πέμπτη (19/04) κόντρα στον Άρη, πλησιάζοντας με αυτό τον τρόπο στο τρεμπλ.

Ο Θρύλος βρίσκεται μόλις δύο νίκες μακριά από το να γράψει ιστορία και οι παίκτριες της ομάδας δείχνουν αποφασισμένες να μη χάσουν την ευκαιρία να προσθέσουν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Το μυαλό πλέον στρέφεται στον 2ο τελικό στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου και στόχος στον Ολυμπιακό είναι να πάρει ακόμη μία εύκολη νίκη και να κάνει έτσι το 2-0 στη σειρά.

Το ιστορικό τρεμπλ ο Θρύλος θέλει να το πετύχει στο Ρέντη, στο σπίτι του, μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ την Δευτέρα 30 Απριλίου, όπου είναι προγραμματισμένος ο 3ος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Σε γνώριμο... έδαφος ο Ολυμπιακός

Σε γνώριμο... έδαφος ο Ολυμπιακός

Στο τάραφξελ με το οποίο αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» με τη Ραβένα, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ρόδο.

Όλα έτοιμα για την έναρξη!

Όλα έτοιμα για την έναρξη!

Το gavros.gr βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι της Ρόδου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Δικό του και αυτό το Κύπελλο!

Δικό του και αυτό το Κύπελλο!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ρόδο τον ΠΑΟΚ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Live από το gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ2.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.