Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 08:53

Στροφή στο πρωτάθλημα κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο Ρέντη τον Πανναξιακό για την 7η αγωνιστική της Volleyleague. Live στις 18:00 στο gavros.gr/OSFP TV.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή των νταμπλούχων, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

*Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανναξιακός Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανναξιακός Live

Την ομάδα της Νάξου υποδέχεται ο Θρύλος στο Ρέντη για την 7η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών. Live στις 18:00 στο gavros.gr/OSFP TV.

«Ερυθρόλευκη» παράσταση

«Ερυθρόλευκη» παράσταση

Εξαιρετικά τα κορίτσια του Ολυμπιακού, νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ (25-11, 25-17, 26-24) τον αήττητο Πανναξιακό και έδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.