Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Τουρκία για το πρώτο βήμα!

Στην Τουρκία για το πρώτο βήμα!
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 08:01

Στη «μάχη» των «16» του CEV Καπ ρίχνεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος δίνει ένα ακόμα ευρωπαϊκό «ραντεβού» στην ιστορία του, καθώς αντιμετωπίζει (16:00, live στο gavros.gr) την Ιστανμπούλ στην Τουρκία, με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο το «διπλό» για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί με το νέο χρόνο και συγκεκριμένα, στις 17 Ιανουαρίου στο Ρέντη. Στο στάδιο «Hidayet Turkoglu Spor Salonu» οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα με το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα συνεχίσουν την αήττητη πορεία που «τρέχουν» τη φετινή σεζόν.

Το θετικό είναι, ότι ο Θρύλος θα «παλέψει» με όλα του τα «όπλα», καθώς ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Διαβάστε επίσης

Με το ένα πόδι στους «8»!

Με το ένα πόδι στους «8»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε μέσα στην Τουρκία της Ιστανμπούλ με 3-1 σετ και έτσι με άλλα δύο στη ρεβάνς του Ρέντη θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup.