Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε και «διψά» για νέους τίτλους με τον Θρύλο!

Επέστρεψε και «διψά» για νέους τίτλους με τον Θρύλο!
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 22:19

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει δείξει και τη φετινή σεζόν ότι διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και ότι έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει όλους τους στόχους του για ακόμη μία χρονιά.

Ωστόσο, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» επέλεξε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, φέρνοντας ξανά πίσω στον Θρύλο τον Τόντορ Αλεξίεφ, τον περυσινό MVP του περυσινού πρωταθλήματος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι Πειραιώτες ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδό τους και είναι έτοιμοι αφενός να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα και αφετέρου να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη με την κατάκτηση του CEV Cup.

Ο Βούλγαρος ακραίος για αυτό άλλωστε επέστρεψε στον Θρύλο, για να κατακτήσει νέους τίτλους και να βοηθήσει την ομάδα να κάνει πραγματικότητα το ευρωπαϊκό του όνειρο.

Σε κάθε περίπτωση ο Αλεξίεφ «διψά» να αγωνιστεί ξανά μπροστά από τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, όπως χαρακτήρισε εκείνους του Ολυμπιακού και να πανηγυρίσει όλους τους τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» για να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες και τίτλους.