Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πελάτες» για μια ζωή!

«Πελάτες» για μια ζωή!
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 20:23

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει αρκετά και πολύ σπουδαία ρεκόρ και σερί. Ωστόσο, υπάρχει και ένα το οποίο είναι πραγματικά ασύλληπτο. Και με νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ την Δευτέρα (21/01) επί του ΠΑΟ στο κλειστό του Ρέντη θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο! Ο λόγος, φυσικά, για το σερί νικών του Ολυμπιακού επί του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, μετρούν 38 συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη! Ρεκόρ μοναδικό, το οποίο δείχνει και την τεράστια δυναμική και διαφορά που έχουν τα τελευταία χρόνια οι δύο σύλλογοι. Τι σημαίνει αυτό το 38-0; Ότι ο Θρύλος έχει να χάσει από τον αιώνιο αντίπαλο από το 2015! Κοντά στα τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δηλαδή. Και πιο συγκεκριμένα εδώ και 1363 ημέρες, 32.717 ώρες και 117.780.779 δευτερόλεπτα (σ.σ. από την ώρα που γράφτηκε το κείμενο).

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα...

Διαβάστε επίσης

Έλα και μην μετράς την ώρα…

Έλα και μην μετράς την ώρα…

Ώρα για ένα ακόμα «κάρφωμα» επί του ΠΑΟ σήμερα, Δευτέρα (21/01, live στις 17:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ2) στο Ρέντη, για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ!

«Νίκη μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα»

«Νίκη μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα»

Οι δηλώσεις του Τοντόρ Αλεξίεφ για το ντέρμπι της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟ, την Δευτέρα (21/01) στο κλειστό του Ρέντη για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ.