Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλα και μην μετράς την ώρα…

Έλα και μην μετράς την ώρα…
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 07:53

Ημέρα… ντέρμπι σήμερα, Δευτέρα (21/01). Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό της, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται (Live στις 17:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ2) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Μετά την πρόκριση στη φάση των «οκτώ» του CEV Καπ, επί της Ιστανμπούλ, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα, με στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες τους σε βάρος του ΠΑΟ τη φετινή σεζόν και να διευρύνουν στο 41-0 το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» από πέρυσι στο πρωτάθλημα!

Παράλληλα, ο Θρύλος στοχεύει και στο 39-0 σερί σε βάρος του ΠΑΟ σε επίπεδο Ερασιτέχνη και στο 27-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ Ανδρών, από το 2010. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν και κάτι ακόμα. Την 41ή νίκη τους σε 61 αγώνες επί του ΠΑΟ, από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων!

Σε ένα ματς στο οποίο ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Με τον Τοντόρ Αλεξίεφ και την… παρέα του να είναι έτοιμοι για όλα!

Να σημειωθεί, ότι ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο Ρέντη για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Μέρα αγώνα» (vid)

«Μέρα αγώνα» (vid)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (21/01) με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

«Πελάτες» για μια ζωή!

«Πελάτες» για μια ζωή!

Ο Ολυμπιακός κάνει... πλάκα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, μετρώντας 38 συνεχόμενες νίκες από το 2015. Δηλαδή εδώ και 1.363 ημέρες, 32.717 ώρες και εκατομμύρια δευτερόλεπτα!