Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεμίζουμε το Ρέντη, παίρνουμε εμείς το ματς!» (pic)

«Γεμίζουμε το Ρέντη, παίρνουμε εμείς το ματς!» (pic)
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 21:29

Την προσεχή Τρίτη (26/2) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα ριχτεί στη «μάχη» των ημιτελικών του CEV Cup. Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο ημιτελικό, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό!

Το έργο των Πειραιωτών είναι πολύ δύσκολο. Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ πρέπει να πραγματοποιήσουν μεγάλη υπέρβαση κόντρα στην παντοδύναμη ιταλική ομάδα. Για αυτό και χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους! Με την Θύρα 7 να στέλνει το μήνυμα της στους ΓΑΥΡΟΥΣ, μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου έγραψαν στο Facebook:

«Την Τρίτη, παίζουμε ημιτελικό για το CEV CUP με την τρεντινο στο Ρέντη. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ το γήπεδο, παίρνουμε ΕΜΕΙΣ το παιχνίδι. Εισιτήρια υπάρχουν σε όλους τους συνδέσμους (5 ευρώ). Τα εισιτήρια που θα δίνονται έξω από το γήπεδο, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ. ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ-ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ.

Υ.Γ:Τα τελευταία ημερολόγια της θύρας 7 θα υπάρχουν στην είσοδο του κλειστού πριν από το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα!

Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στους Μακεδόνες, επικράτησε με 3-0 σετ και πήρε έτσι την 16η της νίκη στη Volleyleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μακεδόνες Αξιού 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μακεδόνες Αξιού 3-0 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Ρέντη τους Μακεδόνες Αξιού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live ενημέρωση στο gavros.gr.