Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσοχή στραμμένη στην ΑΕΚ...

Η προσοχή στραμμένη στην ΑΕΚ...
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 21:15

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ο Ολυμπιακός! Η ανδρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρολεύκων», μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, λόγω του ρεπό που είχε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ετοιμάζεται για την έναρξη των πλέι οφ της Volleyleague, τα οποίο αρχίζουν την Τετάρτη (3/4) και φυσικά, θα κρίνουν τον τίτλο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πήραν την πρώτη θέση στη βαθμολογία και έτσι έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας, στα προημιτελικά αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ (σ.σ. η οποία πήρε την όγδοη θέση). Το πρώτο ματς είναι την Τετάρτη (3/4, 17:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θέλουν την πρώτη από τους δύο νίκες, ώστε να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το δεύτερο ματς είναι εκτός έδρας και είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (6/4).

Η προετοιμασία της ομάδας του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έχει μπει, πλέον, στην τελική της ευθεία. Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι, ότι διεξάγεται χωρίς απρόοπτα.

Να θυμίσουμε, ότι στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης