Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας»

«Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας»
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 20:32

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού παίζοντας πολύ ωραίο βόλεϊ «κατατρόπωσε» την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 σετ και κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ωστόσο, επισήμανε ότι όλοι θα πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει στο στόχο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ερχόμαστε από δύσκολη περίοδο τις τελευταίες εβδομάδες. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Η σειρά των αγώνων θα είναι πολύ μακριά. Πάμε στη Θεσσαλονίκη τώρα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Το λιμάνι είναι βαθύ!

Το λιμάνι είναι βαθύ!

Ένα ακόμα κάρφωμα του Θρύλου στον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη με 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-21) στον πρώτο τελικό με εξαιρετικό Ράουβερντινκ και πρώτο σκόρερ τον Σμιτ με 16 πόντους.

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ρέντη! (vids)

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ρέντη! (vids)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε για ακόμη μία φορά δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη», στηρίζοντας με τη δυνατή φωνή του τους παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου στον 1ο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.