Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ρέντη! (vids)

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ρέντη! (vids)
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 19:13

Φανταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν για ακόμη μία φορά οι ΓΑΥΡΟΙ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό «παρών» στο Ρέντη, στηρίζοντας τους παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών γέμισαν το «Μελίνα Μερκούρη» και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, με στόχο να τη βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Πραγματική «μαγεία» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα στον Θρύλο σε όλα τα αθλήματα, κάτι το οποίο γίνεται φανερό για ακόμη μία φορά.

Δείτε μέσα από την κάμερα του gavros.gr στα παρακάτω βίντεο την καταπληκτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει για ακόμη μία φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Το λιμάνι είναι βαθύ!

Το λιμάνι είναι βαθύ!

Ένα ακόμα κάρφωμα του Θρύλου στον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη με 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-21) στον πρώτο τελικό με εξαιρετικό Ράουβερντινκ και πρώτο σκόρερ τον Σμιτ με 16 πόντους.

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου στο πλευρό του Αυτοκράτορα! (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου στο πλευρό του Αυτοκράτορα! (pics)

Οι Κώστας Καραπαπάς, Τάκης Αγραφιώτης, καθώς και αρκετά τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και φυσικά οι Μιχάλης Κουντούρης και Πέτρος Μαντούβαλος βρίσκονται στο Ρέντη, στηρίζοντας τις προσπάθειες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου στον 1ο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.