Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ»

«Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ»
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 12:55

Μεγάλη του τιμή χαρακτήρισε ο Γκαζμέντ Χουσάι το γεγονός πως θα παίξει στον Ολυμπιακό! Ο διεθνής ακραίος υπέγραψε στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών και δήλωσε πως ξέρει για την ομάδα και πως όταν του έγινε η πρόταση, δεν το πολυσκέφτηκε. «Είναι μεγάλη τιμή να αποτελείς κομμάτι του Ολυμπιακού. Γνωρίζω ότι είναι ένα σοβαρό και πολύ καλά οργανωμένο κλαμπ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε τους στόχους μας τόσο στις εγχώριες όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο έχει ως στόχο την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που συμβαδίζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες. Στο παρελθόν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω αγώνες αλλά και να αγωνιστώ απέναντι στη νέα ομάδα μου και μπορώ να παραδεχτώ ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο διεθνής Αλβανός ακραίος και συνέχισε:

«Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό, αρκετούς συμπαίκτες μου αλλά και τη νοοτροπία νικητή του κλαμπ και αυτό είναι κάτι σημαντικό για μένα. Από την στιγμή που μου έγινε πρόταση, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη για μένα.

Θέλω να εκπροσωπήσω επάξια τα χρώματα της ομάδας και περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό».

Διαβάστε επίσης

Ενθουσιασμένη η Κακουράτου! (pic)

Ενθουσιασμένη η Κακουράτου! (pic)

Η νέα λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την τεράστια χαρά της για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα.