Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για την Κατερίνα και για όσους μας πιστεύουν»

«Για την Κατερίνα και για όσους μας πιστεύουν»
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 08:32

Στην Κωνσταντινούπολη μαζί με την εθνική Γυναικών βρίσκεται η αρχηγός της «γαλανόλευκης» αλλά και του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου.

Η βασική πασαδόρος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις δηλώσεις της ενόψει των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινάει την Παρασκευή κόντρα στη διοργανώτρια Τουρκία, τόνισε ότι τα κορίτσια θέλουν τη διάκριση για όλες τις παίκτριες που βοήθησαν ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει μετά από 18 χρόνια στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και ιδιαίτερα στην μεγάλη απούσα Κατερίνα Γιώτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Δεν έχουμε άγχος και είμαστε εδώ στην Άγκυρα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα κρίσιμα παιχνίδια» σχολίασε λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό και ολοκλήρωσε αναφερόμενη στις απούσες του τουρνουά.

«Θέλουμε τη διάκριση για τους εαυτούς μας, για αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, θέλουμε τη διάκριση για όλα τα κορίτσια που έφθασαν την Εθνική μετά από 18 χρόνια στην ελίτ του ευρωπαϊκού βολεϊ. Ιδιαίτερα στην Κατερίνα (σ.σ. Γιώτα) που έχασε το ευρωπαϊκό ραντεβού λόγω τραυματισμού. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο προπονητής της Τουρκίας αναφέρθηκε στην κεντρική της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών και του Ολυμπιακού, με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…

«Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!»

Οι δηλώσεις της κεντρικής του Ολυμπιακού, Τζίνας Λαμπρούση, ενόψει των αγώνων της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...