Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!

Ο Γκουιντέτι για την Λαμπρούση!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 01:15

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται την Παρασκευή (23/8, 20:00) η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, μετά από 18 χρόνια! Με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Άγκυρα, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του σπουδαίου ευρωπαϊκού θεσμού.

Μάλιστα, ο προπονητής της Τουρκίας αναφέρθηκε, στις δηλώσεις του, στην Τζίνα Λαμπρούση. Στην κεντρική του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, ο Τζιοβάνι Γκουιντέτι, δήλωσε: «Η Βασιλαντωνάκη ξέρουμε ότι θα πάρει τις περισσότερες μπάλες στην επίθεση, αλλά δεν είναι μόνο αυτή που είναι επικίνδυνη. Συγγνώμη, αλλά που δεν μπορώ να προφέρω καλά τα ονόματα, αλλά το Νο.9 (σ.σ. Στράντζαλη) και το Νο.10 (σ.σ. Μερτέκη) είναι επικίνδυνες! Όπως και η κεντρική (σ.σ. Λαμπρούση) που χρησιμοποιεί συχνά το ένα πόδι στην επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Με το «αριστερό» η Ελλάδα…

Με το «αριστερό» η Ελλάδα…

Η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Τουρκία, στην Άγκυρα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

«Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα!»

Οι δηλώσεις της κεντρικής του Ολυμπιακού, Τζίνας Λαμπρούση, ενόψει των αγώνων της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...