Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ικανοποιημένος από αυτά τα δύο παιχνίδια»

«Ικανοποιημένος από αυτά τα δύο παιχνίδια»
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:18

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι δύο φιλικές αναμετρήσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο νίκες, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο στα πρώτα τους φιλικά προετοιμασίας.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα τις ομάδας του και στα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Η προετοιμασία της ομάδας ήταν περίεργη φέτος, με μόλις έξι παίκτες στην αρχή, λόγω των Εθνικών ομάδων. Έχουμε κάνει μια προπόνηση και αυτά τα δυο παιχνίδια με ολόκληρη την ομάδα.

Η εικόνα της ομάδας είναι καλή για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και είμαι ικανοποιημένος από αυτά τα δυο παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν το επίπεδο τους και ήταν πολύ καλά τεστ για τη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Τουρκία…

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Τουρκία…

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην ισχυρή Βάκιφμπανκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ σε φιλική αναμέτρηση. Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σερβία!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σερβία!

Το τρίτο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο πανηγύρισε η Σερβία, η οποία, παρουσία 13 χιλιάδων φιλάθλων στο Παρίσι, επικράτησε 3-1 σετ της Σλοβενίας στον τελικό…

«Να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας»

«Να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας»

Η Άνα Λαζάρεβιτς-Ζιβογίνοβιτς σε δηλώσεις της τόνισε ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έδειξε ότι θα είναι πανέτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

«Βρίσκουμε τη χημεία μας»

«Βρίσκουμε τη χημεία μας»

Η Αρέτα Κονόμη αναφέρθηκε στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας που δίνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.