Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαψεύδει ο Θρύλος για Σπιριντόνοφ!

Διαψεύδει ο Θρύλος για Σπιριντόνοφ!
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 - 16:42

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για το θέμα με το ρωσικό πρακτορείο, το οποίο… ανακοίνωσε την μεταγραφή (!!) του Ρώσου ακραίου, Αλεξέι Σπιριντόνοφ, στον Ολυμπιακό. Όπως προκύπτει από τον Σύλλογο, τέτοιο θέμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Μάλιστα, οι Ρώσοι το είχαν πάει και ένα βήμα… παραπάνω. Φιλοξένησαν δηλώσεις του Σπιριντόνοφ, σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης θα ερχόταν στην Αθήνα… τον Αύγουστο! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως προκύπτει από την αντίδραση του «βασιλιά» του ελληνικού βόλεϊ, Ολυμπιακού, αφού οι Πειραιώτες διέψευσαν κατηγορηματικά, το δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου!

Ο ΟΣΦΠ δεν συνηθίζει να μπαίνει σε διαδικασία διαψεύσεως μεταγραφικών σεναρίων, αλλά εδώ η κατάσταση ήταν λίγο… extreme, καθώς, όπως προαναφέραμε, είχε μέχρι και… δηλώσεις του παίκτη, που έλεγε ότι υπέγραψε! Έτσι, στον Θρύλο θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…

Η ομάδα δίνει σήμερα «μάχη» με τον Φοίνικα Σύρου, για τους ημιτελικούς της Volleyleague και κυνηγάει τον τίτλο στην Ελλάδα και ΕΚΕΙ είναι συγκεντρωμένη. Όταν κριθεί και ο τίτλος θα συνεχιστεί το χτίσιμο για τη νέα σεζόν, όπως γίνεται και σε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου στη χώρα και ενός εκ των κορυφαίων στον κόσμο!

Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει ως εξής: «Διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα, Ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων περί συμφωνίας με τον αθλητή Αλεξέι Σπιριντόνοφ, όπως και το περιεχόμενο των δηλώσεων που φέρεται να έχει κάνει ο αθλητής, υποστηρίζοντας ότι σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογό μας».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ!

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ!

Εξαιρετικός ο Θρύλος στον δεύτερο ημιτελικό πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου, 3-0 και 1-1 στη σειρά...