Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στιβαχτής: «Δεν μπορώ να κατανοήσω, για ποιο λόγο…»

Στιβαχτής: «Δεν μπορώ να κατανοήσω, για ποιο λόγο…»
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 - 17:59

Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας και αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Στιβαχτής, επιμένει ότι τα πρωταθλήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μπορούν να αρχίσουν ξανά! Αυτό ζητούν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι αθλητές, οι οποίοι βλέπουν τα προβλήματα στις ομάδες να συσσωρεύονται και να αυξάνονται, όσο δεν υπάρχει δράση και οι αθλητές μένουν… αργοί.

«Είναι εμφανές ότι βιώνουμε κάτι πρωτόγνωρο και είναι λογικό να δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε. Παρ’ όλα αυτά το πιο σημαντικό είναι η υγεία όλων μας και γι’ αυτό πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την προστασία μας. Όμως πρέπει να σκεφτούμε και τις επιπτώσεις που μπορούν να προκληθούν σε περίπτωση που γίνεται αλόγιστη χρήση κάποιων μέτρων.

Όταν σε αθλήματα με στενή σωματική επαφή υπάρχει άδεια για διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων σε κλειστούς χώρους (εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα) δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιόν λόγο δεν μπορεί να συνεχιστεί και το βόλεϊ τηρώντας τα ίδια πρωτόκολλα ασφαλείας.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητής δεν έχει διακόπτη ώστε να ετοιμάζει το σώμα του ανάλογα με την όποια απόφαση ανακοινώνεται. Δεν γίνεται να είναι έτοιμος για αγώνες ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα του έχει απαγορευτεί η προπόνηση.

Ελπίζω αυτήν τη φορά οι φωνές να ακουστούν και να αναγνωριστούν όλοι οι κόποι που έχουν κάνει οι επαγγελματίες αθλητές και έχουν προσφέρει τόσα στον αθλητισμό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του αρχηγού του Ολυμπιακού, ο οποίος περιμένει πως και πως το να επιστρέψει στη δράση!

Διαβάστε επίσης

Γιώτα: «Δυσάρεστη περίοδος…»

Γιώτα: «Δυσάρεστη περίοδος…»

Η βολεϊμπολίστρια του Θρύλου εξέφρασε τον προβληματισμό της, για την παράταση της απραξίας, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…