Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

LIVE: Βόλεϊ Γυναικών | Ολυμπιακός-Αστερίξ 2-1 σετ (streaming)

LIVE: Βόλεϊ Γυναικών | Ολυμπιακός-Αστερίξ 2-1 σετ (streaming)
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:52

Έφτασε η στιγμή για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου, απέναντι στην Αστερίξ! Ο Ολυμπιακός, έχοντας κάνει τρομερές προσθήκες στην ομάδα του και έχοντας φέρει πίσω σπουδαίες αθλήτριες, Ελληνίδες και ξένες, οι οποίες τίμησαν την ερυθρόλευκη, ρίχνεται ξανά στη μάχη του CEV Champions League και είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση! Ο Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο και τα κορίτσια του Θρύλου έτοιμα για το πρώτο σερβίς στη διοργάνωση, με όνειρα και φιλοδοξίες!

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αστερίξ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου. Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου, είναι η Ξένια Κακουράτου η οποία αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και θα προφυλαχθεί.

Παρακολουθούμε ζωντανά, από το κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου, στο CEV Champions League!

Διαβάστε επίσης