Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιστροφή, απάντηση και 1-1 ο Θρύλος!

Επιστροφή, απάντηση και 1-1 ο Θρύλος!
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:59

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο 2ο σετ του ματς με την Αστερίξ. Έχοντας αργήσει να βρει ρυθμό, στο πρώτο σετ, είχε μπροστά του ανηφόρα, να επιστρέψει από το 0-1. Προηγήθηκε με 3-1, με την Μαρί Παράιμπα στο σερβίς. Όφειλε να εξαργυρώσει με καλές επιθέσεις και με ενέργεια, την ανεβασμένη του εικόνα, προς το τέλος του πρώτου σετ. Στο 5-2 η ψυχολογία του Θρύλου άρχισε να ανεβαίνει!

Σειρά στα σερβίς πήρε η Σάσκια Χίπε, για το 7-2, που ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο Θρύλος είχε ανέβει… Όποτε έπιανε καλό σέρβις και πίεζε την Αστερίξ στο σερβίς, η ομάδα του Κουτίνιο δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλό του. Έτσι έφτασε στο +5.

Μία διαφορά, η οποία άρχισε να ανεβαίνει, σταδιακά, με τη Χίπε να παραμένει στο σερβίς και τον Ολυμπιακό να κάνει σερί, φτάνοντας στο 11-3. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με πολλή ενέργεια και η Σάλας άρχισε να ρολάρει εξαιρετικά, με την ομάδα, τελειώνοντας φάσεις, τη μία πίσω από την άλλη. Μικρή αντίδραση, από την Αστερίξη και 12-4, αλλά ο Θρύλος απάντησε άμεσα, με Εμμανουηλίδου και Χριστοδούλου να συνεργάζονται ιδανικά…

Η διαφορά, την οποία ο Ολυμπιακός έχτισε νωρίς στο ματς, συνεχίστηκε, με τις επιθέσεις των «ερυθρόλευκων» να βρίσκουν στόχο. Ξανά μικρή αντίδραση, από πλευράς Αστερίξ και νταμπλ σκορ, για τον Θρύλο, με 14-7. Οι Βελγίδες ανέβασαν την απόδοσή τους και μείωσαν σε 15-10, αλλά ο Ολυμπιακός κρατούσε… Το τάιμ άουτ του Κουτίνιο έσπασε τον ρυθμό της Αστερίξ, η οποία επέστρεψε με… κάκιστο σερβίς. Σταθερά έμενε μπροστά ο Θρύλος, με +5 και πήγε σε τάιμ άουτ στο 18-13. Κοντά στο να πάρει το 2ο σετ.

Στο τελευταίο κομμάτι, ο Θρύλος είδε την Αστερίξ να επιστρέφει και να μειώνει σε 20-17. Αλλά είχε απάντηση! Με σερί 3-0 και πάθος, σε κάθε μπάλα, ο Θρύλος πήρε ξανά διαφορά 6 πόντων (23-17) και έβαλε πλώρη, με το 24-17, για να πάρει το σετ και να ισοφαρίσει! Κάτι το οποίο έκανε, με 25-18 και μπήκε ξανά στο ματς.

Διαβάστε επίσης