Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την αύρα του Παρίζι!

Με την αύρα του Παρίζι!
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 00:07

Μεγάλη είναι η βελτίωση που έχει εμφανίσει η ομάδα του Ολυμπιακού, από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ο Κάρλο Παρίζι. Ο Ιταλός τεχνικός, έφερε αλλαγές στην ομάδα και κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από όλες τις παίκτριες του, παίρνοντας σπουδαίες νίκες!

Με τον Κάρλο Παρίζι στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός έχει πάρει νίκες σε τρία ντέρμπι, επικρατώντας με 3-0 του Άρη, με 2-3 της ΑΕΚ εκτός έδρας και 3-1 του ΠΑΟΚ, χθες (08/01) στο «Μ. Μερκούρη».

Η ομάδα έχει βελτιώσει κατά πολύ την αγωνιστική της εικόνα και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ώστε να βρίσκεται στο τέλος εκεί που ανήκει. Στη φυσική της θέση. Στη θέση του Πρωταθλητή! Ο Κάρλο Παρίζι δουλεύει σκληρά και θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό.

Είναι ένας προπονητής, ο οποίος δίνει μεγάλο κίνητρο στις παίκτριες του και τις κρατάει όλες σε ετοιμότητα, ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας, η οποία όπως είπαμε και πιο πάνω, έχει στόχο το Πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Σηκώνουμε μανίκια!

Σηκώνουμε μανίκια!

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Και ο Τζουλιάνι ήρθε για να βεβαιωθεί ότι αυτή η δουλειά θα γίνει σωστά!