Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παρίζι: «Ζητώ συγνώμη! Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»

Παρίζι: «Ζητώ συγνώμη! Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 00:17

Στην απώλεια του 2ου σετ και πόσο κρίσιμο ήταν για την εξέλιξη του αγώνα στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι. Επίσης, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και ευχαρίστησε την ομάδα.

«Ίσως αν καταφέρναμε να πάρουμε το δεύτερο σετ, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκό για τη κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζω πως ο κόσμος μας στεναχωρήθηκε, όπως και εμείς.

Ήταν περίπλοκος ο αγώνας. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ, αν και είχαμε μεγάλη διαφορά, μείωσε τη διαφορά αλλά το κατακτήσαμε, όμως κάτι συνέβη σε μας. Παίζαμε στην έδρα μας και οι επιλογές ήταν δύο. Είτε θα παίζαμε στο 100% και θα ήμασταν σε υψηλό επίπεδο, είτε θα δυσκολευόμασταν.

Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο σετ, αλλά αφού το χάσαμε, σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έπεσε η αυτοπεποίθησή μας και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς.

Ζητώ συγγνώμη για την ήττα, γιατί ήθελα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο, τις αθλήτριες, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση για αυτούς τους έξι μήνες», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ Γυναικών.

Διαβάστε επίσης