Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επάγγελμα παραχαράκτες της ιστορίας! (photos)

Επάγγελμα παραχαράκτες της ιστορίας! (photos)
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 15:15

Δεν πλήττουμε ποτέ με δαύτους! Αλλά δεν θα πλήξουν και εκείνοι ποτέ με εμάς! Γιατί είμαστε εδώ για να ξεσκεπάζουμε και να αποκαλύπτουμε τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, την οποία κάνουν οι του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τους τίτλους… Τελευταίο θύμα παραχάραξης της ιστορίας και αλλοίωσης της πραγματικότητας το… βόλεϊ γυναικών! Από 23 πρωταθλήματα, τα έκαναν ξαφνικά 25 και αλλοιώνουν ξανά την πραγματικότητα, κατά το δοκούν. Όλοι το ήξεραν αυτό. Ότι ο Παναθηναϊκός είχε μέχρι την Πέμπτη 23 πρωταθλήματα.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, εμφανίστηκε ένα…παραπάνω πρωτάθλημα αυτό του 1970!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση κρύφτηκαν πίσω από λάθος ανθρώπου της ΕΟΠΕ. Ενός λάθους το οποίο διορθώθηκε μεν στο σάιτ της ομοσπονδίας αλλά ήδη η… δουλίτσα είχε γίνει!

Πάνω στη…βιασύνη τους όμως δεν πρόλαβαν να αλλοιώσουν όλα τα στοιχεία αφού μέχρι και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει το πρωτάθλημα του ‘70 ως πρωτάθλημα Κέντρου (!!) και ως πρώτο πανελλήνιο καταγράφει αυτό του ’71.

Τους πονάει τόσο πολύ ο Ολυμπιακός, που είναι στις διπλάσιες κούπες από πάνω, στα ομαδικά αθλήματα και… παλεύουν να κλείσουν με παραχάραξη της ιστορίας, την ψαλίδα. Αποτυγχάνουν οικτρά, όμως και εκτίθενται…

Μήπως δεν τα έχουμε δει και σε άλλα αθλήματα; Στο μπάσκετ από 38 τα έκαναν εν μία νυκτί… 40! Στο βόλεϊ Ανδρών ανακάλυψαν 6 παραπάνω τίτλους και τους 20 τους έκαναν ξαφνικά… 26, μετρώντας τα πρωταθλήματα «λιποτακτών» στα «μετόπισθεν» και «δοσίλογων», την ώρα που ελληνικός λαός πολεμούσε στο μέτωπο!! Έχουν δικό τους σύστημα μέτρησης και το ξέρουμε! Αλλά είπαμε, εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και να τους κάνουμε να εκτίθενται με τις πρακτικές τους!

Διαβάστε επίσης