Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρύδια!

Καρύδια!
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 10:21

Δεν μπορούν να τον σταματήσουν. Όπως έχει πει ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Ολυμπιακός κάνει πίσω μόνο για να πάρει φόρα και να συνεχίσει μπροστά με ορμή. Νόμιζαν ότι με το αίσχος της Πυλαίας, θα τον σταματούσαν. Θα του «χαλούσαν» το μυαλό. Θα του «πείραζαν» την ψυχολογία. Θα τον έριχναν στο καναβάτσο. Αλλά δεν. Δεν μπορούν.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομαδάρα του Πειραιά. Αυτή είναι η ψυχή του Θρύλου… Έτσι, με εμφατική νίκη με ανατροπή, απαντάει ο Ολυμπιακός στη βρομιά, με την οποία τον πολεμούν… Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Καρυδάτος. Και θα ήταν ήδη πρωταθλητής, αν…

Αν του είχαν επιτρέψει να πάρει αυτό που άξιζε, στο 2ο ματς, στην Πυλαία. Αν του είχαν επιτρέψει να πάρει τη νίκη την οποία εδικαιούτο. Τη νίκη την οποία είχε στα χέρια του, παραμένοντας καλύτερος για 4/5 σετ, στο κλειστό της Θεσσαλονίκης… Αλλά δεν… Δεν του το επέτρεψε το σύστημα.

Και τι κατάλαβαν; Ο Ολυμπιακός επανήλθε. Επανήλθε πιο δυνατός και συνεχίζει για τον τίτλο. Γιατί τον αξίζει. Γιατί είναι καλύτερος. Γιατί το θέλει πολύ. Και γιατί μπορεί. Οι άλλοι είναι που δεν μπορούν. Δεν μπορούν να τον σταματήσουν. Δεν μπορούν να τα βάλουν με τα καρύδια του…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ: Έβαλαν δεύτερο στην Πυλαία, τον Βασιλειάδη!

Ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ: Έβαλαν δεύτερο στην Πυλαία, τον Βασιλειάδη!

Ο VARίστας που σαν… εισαγγελέας έψαχνε να… κατηγορήσει τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο τελικό της ντροπής στην Πυλαία, όπου εκλάπη η νίκη από τους Πειραιώτες, ορίστηκε δεύτερος διαιτητής στον τέταρτο τελικό!