Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ: Έβαλαν δεύτερο στην Πυλαία, τον Βασιλειάδη!

Ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ: Έβαλαν δεύτερο στην Πυλαία, τον Βασιλειάδη!
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 13:02

Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε βρει απέναντί του -και- τον Βασιλειάδη, στον δεύτερο τελικό της Volley League στην Πυλαία, θα πανηγύριζε ήδη το πρωτάθλημα. Θα είχε κάνει… σκούπα και θα είχε ήδη κάνει και απονομή και φιέστα… Αλλά η διαιτησία του δεύτερου τελικού στην Πυλαία, σε συνδυασμό με τον VARίστα… εισαγγελέα, Βασιλειάδη, του το στέρησαν αυτό. Και όμως, η ΚΕΔ όρισε τον Βασιλειάδη, ως δεύτερο διαιτητή, στον τέταρτο τελικό με τον ΠΑΟΚ! Ξανά στην Πυλαία…

Ο άνθρωπος που ήταν στο instant replay, στο VAR αν προτιμάτε, του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών και αντί να έχει τον ρόλο του δικαστή και να κρίνει με βάση τα στοιχεία, έψαχνε σαν άλλος εισαγγελέας. Σαν άλλος… κατήγορος, με μόνο… κατηγορούμενο τον Ολυμπιακό. Αυτός λοιπόν που έβγαζε όλες τις αποφάσεις εις βάρος των Πειραιωτών, θα είναι ξανά εκεί. Ως δεύτερος, αυτή τη φορά. Ένας ορισμός-πρόκληση, αφού ακόμη δεν έχουν… κοπάσει καλά-καλά οι διαμαρτυρίες του Θρύλου, για την εις βάρος του διαιτησία, σε εκείνο το ματς!

Πιθανώς αν η Λίγκα αποφάσιζε να επενδύσει στο άθλημα και να προέβαινε στην αγορά ενός πιο σύγχρονου συστήματος VAR, όπως υπάρχει σε προηγμένες χώρες, ακόμη και ο κάθε Βασιλειάδης να μην μπορούσε να… καθορίσει την εξέλιξη του ματς. Να του αφαιρούταν, μέσω της κατάλληλης τεχνολογίας, ο ρόλος του… εισαγγελέα. Για την ιστορία, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γεροθόδωρος.

Αναλυτικά:

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.15: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Τσάλεντζ ρέφερι: Γεωργιάδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Διαβάστε επίσης

Καρύδια!

Καρύδια!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Καρυδάτος. Και θα ήταν ήδη πρωταθλητής, αν…