Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούμπουρα: «Δουλεύουμε πολύ σωστά και έξυπνα, είμαστε στην καλύτερη μας φάση στη σεζόν»

Κούμπουρα: «Δουλεύουμε πολύ σωστά και έξυπνα, είμαστε στην καλύτερη μας φάση στη σεζόν»
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 11:09

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (3/4).

Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 3-0 σετ (25-14, 25-15, 25-20) της Θέτιδας Βούλας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε μία ώρα και 10 λεπτά, για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Volley League και έκαναν το 1-0 στη σειρά. Με τέσσερις διψήφιες σε πόντους (Κούμπουρα 18, Μλέινκοβα 13, Φαριόλ 10, Νίζετιχ 10), 58% στην επίθεση (48/83) και 10 μπλοκ, οι «ερυθρόλευκες» έκαμψαν σχετικά εύκολα την αντίσταση των φιλοξενούμενων στο Ρέντη και έτσι, «μπήκαν» με το «δεξί» στην ημιτελική φάση (1-4) του πρωταθλήματος.

H Σέρβα διαγώνια του Ολυμπιακού, Μίλιτσα Κούμπουρα, δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στην αρχή, μετά στο τρίτο σετ έπεσε λίγο η προσοχή μας και η συγκέντρωση. Είμαι χαρούμενη που καταφέραμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας στο τρίτο σετ, από τη μέση και μετά και να πάρουμε τη νίκη. Δουλεύουμε πολύ σωστά, έξυπνα και είμαστε στην καλύτερη μας φάση στη σεζόν. Αυτό θέλαμε από την αρχή της σεζόν, να είμαστε σε αυτό το σημείο στο καλύτερό μας επίπεδο».

Διαβάστε επίσης