Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη... Δευτέρα για τον Θρύλο

Μεγάλη... Δευτέρα για τον Θρύλο
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 - 14:59

Από τη Δευτέρα μπαίνει σε ρυθμούς... 2011-12 η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η αρχή θα γίνει με τη συνάντηση του προπονητή των τίτλων Γιάννη Καλμαζίδη με τη διοίκηση του ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Ο 42χρονος τεχνικός θα περιμένει να ακούσει τα σχέδια του προέδρου του τμήματος βόλεϊ Παντελή Ταρνατόρου προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους «ερυθρόλευκους».

Η επιθυμία της διοίκησης να τον κρατήσει στο Λιμάνι έχει ήδη εκφραστεί, ενώ και ο Καλμαζίδης έχει δηλώσει πολλάκις ότι νιώθει δεμένος με την ομάδα. Όμως, σίγουρο είναι ότι θα ζητήσει εγγυήσεις πως θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την καλή λειτουργία της ομάδας πριν δώσει την απάντησή του.

Τα... σπουδαία δεν σταματούν εκεί, αφού στα γραφεία της ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΟΠΕ) έχουν κληθεί οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους, με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία εκπνέει στις 12 Μαΐου.

Εκεί θα διαφανούν και οι προθέσεις των «ερυθρόλευκων», αν, δηλαδή, θα δηλώσουν συμμετοχή στο Champions League ως πρωταθλητές ή στο CEV Cup ως Κυπελλούχοι.

Διαβάστε επίσης

Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν

Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν

Ο Γιάννης Καλμαζίδης συναντήθηκε με τους διοικούντες την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, άκουσε τα σχέδια τους και ανανέωσε το ραντεβού του για την Τετάρτη

«Υπάρχει προφορική έγκριση»

«Υπάρχει προφορική έγκριση»

Στο θέμα της απόκτησης της ελληνικής αθλητικής ιθαγένειας από τον Ντίμα Φιλίποφ αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας

Οι αρχιτέκτονες...

Οι αρχιτέκτονες...

Οι προπονητές των έξι τελευταίων τίτλων της ομάδας βόλεϊ μίλησαν στον ΓΑΥΡΟ της Κυριακής.

Σουηδική σχολή τίτλων!

Σουηδική σχολή τίτλων!

Οι προπονητές των 6 τελευταίων τίτλων του Ολυμπιακού, Γ. Καλμαζίδης και Αντ. Κρίστιανσον μίλησαν στον «ΓΑΥΡΟ».