Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπομονή για Ντεσπέιν

Υπομονή για Ντεσπέιν
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 - 17:57

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν πρέπει να αποδείξει του λόγου του το ασφαλές, από τη στιγμή που ο Γιάννης Καλμαζίδης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Και τα κοκόρια του Ρολάντο Ντεσπέιν γέννησαν την περυσινή χρονιά, μια και ο Κουβανός, πλην του γεγονότος ότι κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους με τον Ολυμπιακό, αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ντεσπέιν αναγνωρίζει στον Γιάννη Καλμαζίδη και τις ατομικές διακρίσεις του και, μάλιστα, είχε δηλώσει, με τον μάνατζέρ του Μποντζόρνο, να σιγοντάρει, ότι η παραμονή του «Σουηδού» στον πάγκο του Ολυμπιακού θα παίξει ρόλο και στη δική του.

Ο Καλμαζίδης εννοείται ότι θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Κουβανό και τόνισε ότι θα περιμένει τον Ντεσπέιν για το νέο έτος, ώστε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», που θα διεκδικήσουν ξανά όλους τους εγχώριους τίτλους τη νέα σεζόν.

«Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τη νέα σεζόν θα χρειαστούμε ξένο διαγώνιο για να καλύψουμε το κενό του Τζούριτς και ξένο ακραίο»,
διευκρίνισε στο gavros.gr ο Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Για τη θέση του ακραίου δεν βιαζόμαστε, στην αρχή μπορούμε να πορευθούμε με αλχημείες και να περιμένουμε τον Ντεσπέιν. Ο Ρολάντο είναι θετικός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν (σ.σ. από το νέο έτος και μετά), αλλά θα εξαρτηθεί από το τι θα ζητήσει και τι μπορεί να του προσφέρει ο σύλλογος».

Διαβάστε επίσης

Περιμένει, αλλά ψάχνει

Περιμένει, αλλά ψάχνει

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει την «πόρτα» στον Γιάννη Καλμαζίδη αλλά από Δευτέρα ξεκινά την αναζήτηση του πιθανού αντικαταστάτη του.

Στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων χωρίς να παραχωρήσει ούτε σετ.