Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κουντούρης κράτησε τον Καλμαζίδη

Ο Κουντούρης κράτησε τον Καλμαζίδη
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 - 05:58

Μία κίνηση του Μιχάλη Κουντούρη ήταν αρκετό για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ο προπονητής των τίτλων, Γιάννης Καλμαζίδης. Αυτή, χωρίς αμφιβολία, ήταν διοικητική επιτυχία για τον υποψήφιο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού μέχρι την Κυριακή το βράδυ τα δεδομένα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές θα χωρίσουν, ο επικεφαλής της Θύρας 7 κατόρθωσε να αναστρέψει το κλίμα.

«Μίλησα με τον Κουντούρη και διευθετήθηκε το θέμα», παραδέχθηκε στο gavros.gr ο Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι το τραβήξαμε περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας μας και κολλούσαμε στις λεπτομέρειες».

Ο Κουντούρης κράτησε τον Καλμαζίδη, τη στιγμή, μάλιστα, που η πρόταση του ΤΑΑ Ολυμπιακός προς τον «Σουηδό» ήταν τελική, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Παντελή Ταρνατόρο.

Διαβάστε επίσης

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Χαποέλ Κφαρ Σαμπά, Σαγκί Μπαράμ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Challenge Cup Ανδρών.

Υπομονή για Ντεσπέιν

Υπομονή για Ντεσπέιν

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν πρέπει να αποδείξει του λόγου του το ασφαλές, από τη στιγμή που ο Γιάννης Καλμαζίδης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Περιμένει, αλλά ψάχνει

Περιμένει, αλλά ψάχνει

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει την «πόρτα» στον Γιάννη Καλμαζίδη αλλά από Δευτέρα ξεκινά την αναζήτηση του πιθανού αντικαταστάτη του.