Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... καραγκιοζιλίκια τους πείραξαν

Τα... καραγκιοζιλίκια τους πείραξαν
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012 - 21:42

Οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν καθώς ο αθλητικός δικαστής κάλεσε την Παρασκευή (17:00) σε απολογία τον Παύλο Κουζούνη αλλά και το ΤΑΑ (ως συνυπεύθυνο) για τη συμπεριφορά του 24χρονου λίμπερο στον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο διαιτητής Βαρθαλίτης έγραψε ότι ο Κουζούνης του είπε μετά τη λήξη του ματς «τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά», με αποτέλεσμα ο παίκτης του Ολυμπιακού να κινδυνεύει με τουλάχιστον μία αγωνιστική.

Απομένει να φανεί αν ο αθλητικός δικαστής θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του στον Ολυμπιακό και τον Κουζούνη, αφού σε άλλες περιπτώσεις, όπως τα έκτροπα στη Μίκρα, όταν οι άνθρωποι του Άρη κατήγγειλαν προπηλακισμούς, απειλές και ύβρεις, ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με το... βαρύ πρόστιμο των 1.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Ευρώπη τέλος...

Ευρώπη τέλος...

Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από τους «8» του Challenge Cup χάνοντας με 3-1 σετ τον κανονικό αγώνα και 15-12 το «χρυσό σετ».

Ήττα στο Βραχάτι

Ήττα στο Βραχάτι

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ευκαιρία να περάσουν από το Βραχάτι, και αν και προηγήθηκαν με 2-0 σετ, ηττήθηκαν με 3-2 από τον Παμβοχαϊκό.

Άνετο τρίποντο

Άνετο τρίποντο

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού πέρασε σαν σε προπόνηση από τα Βριλήσσια με 3-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.