Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέταλλο νικητή»

«Μέταλλο νικητή»
Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 - 00:35

Μετά από το τέλος του δεύτερου τελικού με την ΑΕΚ, που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 3-0 σετ, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Νικολάκης τόνισε: «Μπράβο στα κορίτσια για την ισοφάριση. Έπαιξαν με ψυχή και πήραν το παιχνίδι.

Μείναμε ζωντανοί στο παιχνίδι του τίτλου και τώρα έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για να δουλέψουμε για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλεφεια. Δεν πήραμε τίτλο με μια νίκη και για να πάρουμε θα πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Τα κορίτσια έπαιξαν με ψυχή και αυτή η ομάδα έδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει μέταλλο νικητή».

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία βοήθησε τον κόουτς της να εφαρμόσει τα πλάνα του και να δικαιωθεί στο πρώτο και δεύτερο σετ, σημείωσε: «Παίξαμε πολύ καλά και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και ισοφαρίσαμε.

Μείναμε ζωντανές στην υπόθεση τίτλος. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει να ισοφαρίσουμε. Για μένα το ματς κρίθηκε στο 1ο σετ όπου αν και ήμασταν πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το σετ.

Αυτό μας ανέβασε πάρα πολύ ψυχολογικά και μας έδωσε το παιχνίδι. Τώρα ξεχνάμε το παιχνίδι στο Ρέντη και με καλή ψυχολογία πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Όλα για όλα στο Ρέντη...

Όλα για όλα στο Ρέντη...

Ο Θρύλος προηγήθηκε 2-0 στη Σύρο, αλλά ηττήθηκε με 3-2 από τον Φοίνικα και χρειάζεται και 5ο αγώνα για να περάσει στον τελικό...

Εύκολα το πρώτο βήμα!

Εύκολα το πρώτο βήμα!

O Θρύλος νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίνικα στο Ρέντη και πέτυχε το 1-0. Την Παρασκευή θέλει να κάνει το 2-0.

«Απάνθρωπο, αλλά... κανόνας»

«Απάνθρωπο, αλλά... κανόνας»

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα και ο Δημήτρης Καζάζης μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr μετά τη νίκη επί του Φοίνικα στον πρώτο ημιτελικό.