Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απάντηση» από Ντιάτσκοφ

«Απάντηση» από Ντιάτσκοφ
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 - 15:48

Το άσπρο μαύρο θέλουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό, που εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόπειρα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στο κλειστό της Κυψέλης, χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτα και επινοημένα όσα κατήγγειλαν οι «ερυθρόλευκοι» και προσπαθώντας να βαφτίσουν τη χθεσινή ατμόσφαιρα σαν φυσιολογική για... γεμάτο γήπεδο!

Οι «πράσινοι» τεχνηέντως αποσιωπούν την απόπειρα εισβολής οπαδών τους στον αγωνιστικό χώρο, «ξεχνούν» τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους διαιτητές και τις... ροχάλες που έλουζαν τους «ερυθρόλευκους» αλλά και ρέφερι-επόπτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, επικαλούνται και δηλώσεις του Αντρέι Ντιάτσκοφ στην κάμερα της Nova για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάνοντας ειρωνικό σχόλιο περί γνώσης αγγλικών.

Μεταφρασμένες, λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα, οι δηλώσεις του Ουκρανού ακραίου ελάχιστα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα του gavros.gr, για τα αντικείμενα που πετάχτηκαν στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αλλά και για την έλλειψη παιδείας, που γεννά τέτοιες συμπεριφορες:

Αντρέι, ήταν αυτό το πιο δύσκολο παιχνίδι σας φέτος;
Δεν νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι…

Λόγω της ατμόσφαιρας, είναι πάντα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό...
Η ατμόσφαιρα ήταν τρελή, ιδίως όταν άρχισαν να πετάνε αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και να φτύνουν. Δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Να περνάς δίπλα από φιλάθλους και να σε φτύνουν. Είναι θέμα παιδείας, δεν ξέρω.

Σε κάνει αυτό πιο χαρούμενο που η ομάδα σου νίκησε;
Με κάνει πιο χαρούμενο, όχι για αυτό, αλλά επειδή είναι ντέρμπι, είναι πολυ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς και για όλους γύρω από την ομάδα. Είμαι νέος στην ομάδα και προσπαθώ να μπω μέσα, να αναλάβω ευθύνες και νομίζω ότι το έκανα σήμερα (σ.σ. χθες).

Τώρα ο Ολυμπιακός είναι πάλι πρώτος. Αλλά δεν έχετε χρόνο για διακοπές.
Είναι στενάχωρο, αλλά είναι δουλειά μας. Όταν έπαιζα στην Ιταλία, 4 χρονια συνεχόμενα, δεν είχαμε ούτε την Πρωτοχρονιά ρεπό. Κάναμε προπόνηση 31 Δεκεμβρίου και ξανά το απόγευμα την 1η Ιανουαρίου. Είναι ΟΚ, κομμάτι της δουλειάς μας.

Είναι η νίκη επί του Παναθηναϊκού το δώρο σου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

Ναι, φυσικά. Είναι το δώρο σε όλους όσοι μας υποστηρίζουν και, πιστέψτε μας, δεν είναι το τέλος. Θα δείξουμε σε όλους την αξία μας.

Διαβάστε επίσης

«Μήπως να αλλάξετε ύμνο;»

«Μήπως να αλλάξετε ύμνο;»

«Καυστική» ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προς τον αιώνιο πελάτη που τολμάει και μιλάει και στο Βόλεϊ...

Στο... σκαμνί ο πελάτης

Στο... σκαμνί ο πελάτης

Σε απολογία για όσα έγιναν στο κλειστό της Κυψέλης την περασμένη Δευτέρα, κάλεσε τον πελάτη ο αθλητικός δικαστής.