Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πήραμε το τρίποντο»

«Πήραμε το τρίποντο»
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 - 22:40

Στην ιδιάζουσα σημασία που απέκτησε για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και κατ’ επέκταση η δέκατη συνεχόμενη νίκη στη φετινή Α1, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Καζάζης

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας εστίασε στο γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το βαθμολογικό όφελος για τον Θρύλο:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο σετ είχαμε πολύ εύκολο σέρβις και κακή υποδοχή και αυτός είναι ένας παράγοντας εξαιτίας του οποίου δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα.

Μετά τη διακοπή ανεβάσαμε πολύ την πίεση στο κομμάτι του σέρβις. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Φοίνικα όπως επίσης ανέβηκε και η επίθεσή μας, στο μπλοκ δεν ήμασταν καλοί. Θεωρώ ότι μόνο με την πίεση στο σέρβις και τη σωστή ανάπτυξη και τακτική στην επίθεση, καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο το οποίο ήταν και το ζητούμενο. Ο Χριστοφιδέλης προέρχεται από ένα τραυματισμό που τον άφησε αρκετό καιρό έξω. Έπρεπε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε όλο το παιχνίδι για να δούμε πως ανταποκρίνεται αυτός ο σπουδαίος αθλητής. Από κει και πέρα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστεί και ο Κοκκινάκης ο οποίος μέχρι τώρα έχει παίξει πάνω από 13-14 παιχνίδια με πολλή πίεση.

Ο Κώστας θεωρώ ότι ανταποκρίθηκε σε αυτό που του ζητήσαμε, ο Μενέλαος πήρες ανάσες, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και με όλα τα παιδιά. Είναι πολύ βασικό κομμάτι για εμάς, για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι σαφώς στα μέτρα μας, πάντα όμως μέσα στις γιορτές είναι περίεργες όλες αυτές οι καταστάσεις.

Έχουμε την ευκαιρία λίγο να ξεκουραστούμε. Όλοι αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες είναι πολύ επιβαρυντικοί για τα παιδιά. Ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι στη Λαμία και να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο νικηφόρα με τρίποντο για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Διαβάστε επίσης

«Βελτίωση σε κάθε αγώνα»

«Βελτίωση σε κάθε αγώνα»

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου και ο κεντρικός Γιάννης Τακουρίδης για τη νίκη με τον Φοίνικα.

Του... έσβησε τα φώτα

Του... έσβησε τα φώτα

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη 3-1 σετ επί του Φοίνικα Σύρου τη χρονιά. Πρώτος και καλύτερος.