Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Κατάρ!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Κατάρ!
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 - 12:44

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Κατάρ, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Θρύλο στο «Aspire in the World Fellows».

Αυτό, ήταν συνέχεια του Aspire Academy, το οποίο διεξήχθη στο Βερολίνο πριν από δύο μήνες, με τον Ολυμπιακό να έχει για ακόμη μια φορά έντονη παρουσία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αναφορικά με την αποκατάσταση των τραυματισμών, την προσέγγιση των ποδοσφαιριστών από τους προπονητές, αλλά και τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε ομάδες, ώστε να δουλέψουν και να παρουσιάσουν τις προσωπικές τους απόψεις και τα ευρήματά τους.

Η παρουσία ομάδων όπως της Ρεάλ Μαδρίτης, της Πόρτο, της Γιουβέντους, της Μπενφίκα, της Σπόρτινγκ, αλλά και ομάδων της Λατινικής Αμερικής, πέραν του Ολυμπιακού, αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι το συγκεκριμένο γεγονός.

Ύστερα από το τέλος των εργασιών, οι εκπρόσωποι των ομάδων ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Aspire Academy και στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία θα βρεθεί ξανά στο Κατάρ, τον προσεχή Απρίλιο, καθώς οι ομάδες της θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Aspire Academy.

Διαβάστε επίσης

Τελευταίος αγώνας για το 2015

Τελευταίος αγώνας για το 2015

Την Τρίτη στις 12:30 το πρωί, οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού κοντράρονται με τη Βέροια εκτός έδρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση.