Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικές νίκες επί του Σκορπιού Φυλής

Φιλικές νίκες επί του Σκορπιού Φυλής
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 - 16:15

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν ο απολογισμός των φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων Κ11, Κ10 και Κ9 της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του Σκορπιού Φυλής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη.

Κ11: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 5-1

Οι ποδοσφαιριστές του Ιάκωβου Χατζηράπτη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με το τελικό σκορ να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού, σημείωσαν οι Τουλγέρογλου (2), Ρουμελιώτης, Αθανασίου και Λεγάκης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρατούρης, Μελαδάκης, Βασιλάκος, Καραμπάγιας, Καστόρας, Ρουμελιώτης, Γεωργούλιας, Λεγάκης, Τουλγέρογλου/ Αθανασίου, Δρόσος, Μαντζουράτος, Μπατσιάκος, Παπαζαχαρίου, Φουστέρης.

Κ10: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 4-0

Σε ένα δυνατό ματς για την ομάδα Κ10 του Ολυμπιακού απέναντι στον Σκορπιό Φυλής, οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Κοψαχείλη έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που έφερε και τη νίκη στη φιλική αναμέτρηση. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Χατζόγλου (3) και Μυστακίδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννόπουλος, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μπάμπουλης, Μανιός, Χαλιάσας, Κουτρέτσης, Χατζόγλου, Αυλωνίτης/ Δανδουλάκης, Μουζακίτης, Μυστακίδης, Ιωαννίδης.

Κ9: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 9-1

Πλούσιο θέαμα πρόσφερε η ομάδα Κ9 του Θρύλου, η οποία δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ και πέτυχε 9 τέρματα. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σοφιανού που αναδείχθηκαν σκόρερ, ήταν οι: Μαχαίρας (2), Μενεγάτος (2), Σπυρόπουλος (2), Καρακώστας, Φίλης και Χαραλαμπίδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Θεοδωρίδης, Φίλης, Γιωτόπουλος, Καρακώστας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος/ Αγγελάκης, Καρυτινός, Μενεγάτος, Πουλής, Πρίφτης, Χαραλαμπίδης.

Διαβάστε επίσης

Νίκη με 1-0 για την Κ14

Νίκη με 1-0 για την Κ14

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών, με σκόρερ τον Σουρλή.

Επίσκεψη αγάπης στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Επίσκεψη αγάπης στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Σχολή Μενιδίου έδωσε πολλά δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Οργανισμό, ενώ παρέδωσε και οικονομική ενίσχυση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.