Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάρωσε η Σχολή του Σικάγο

Σάρωσε η Σχολή του Σικάγο
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 - 16:19

Σαρωτική η Σχολή του Σικάγο, καθώς δείχνει πως το όνομα του Ολυμπιακού είναι δυνατό και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πιο συγκεκριμένα, οι Κ-9, Κ-14, Κ-15 και Κ-17 έφτασαν στην κορυφή και έδειξαν την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στη Σχολή του Θρύλου στο Σικάγο.

Η Κ-9 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της στο Westmont Yard Indoor Soccer League. Η ομάδα είχε στην κανονική περίοδο εννέα νίκες και μια ισοπαλία με γκολ 42-14. Στα πλέι οφ κέρδισε με 3-2 τους NSA U9 Griffins στα ημιτελικά, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε με 1-0 της Olympic U-9.

Από εκεί και πέρα, η Κ-14 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Chicago Indoor Soccer League Champions. Είχε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και συγκέντρωσε 29 πόντους, ανταγωνιζόμενη σπουδαία κλαμπ.

Στην ίδια διοργάνωση, η Κ-15 κατέκτησε την πρώτη θέση, έχοντας τον ίδιο απολογισμό σε νίκες, ενώ και η Κ-17 μπόρεσε κι αυτή να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης

Ήττα από την Μπαρτσελόνα

Ήττα από την Μπαρτσελόνα

Η Κ17 του Ολυμπιακού ηττήθηκε (2-0 από την Μπαρτσελόνα) και στο τρίτο παιχνίδι του Β’ Ομίλου του «Future Cup» που διοργανώνει ο Άγιαξ - Αύριο το πρωί με Σάλτσμπουργκ για τις θέσεις 7-8...

«Μόνο κέρδος...»

«Μόνο κέρδος...»

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης στάθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά της Κ17 του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Άγιαξ...