Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Κ-14 στο Κέντρο Πολιτισμού Σ. Νιάρχος (pics+vid)

Η Κ-14 στο Κέντρο Πολιτισμού Σ. Νιάρχος (pics+vid)
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 - 11:29

Μια πάρα πολύ ωραία εκπαιδευτική εκδρομή είχε την ευκαιρία να κάνει η Κ-14 του Ολυμπιακού, που επισκέφτηκε το Κέντρο Πολιτισμού Σ. Νιάρχος.

Τα παιδιά, με συνοδούς τον προπονητή κ. Χατζηράπτη και τον γυμναστή της Ακαδημίας κ. Κολοκυθά ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του Κέντρου και έμειναν εντυπωσιασμένοι από το κτίριο, την αρχιτεκτονική, αλλά και από την πολυτέλεια.



Οι νεαροί αθλητές από εκεί και πέρα, επισκέφτηκαν τόσο τη βιβλιοθήκη, όσο και τη Λυρική σκηνή, ενώ περιηγήθηκαν και στο πάρκο που υπάρχει.



Ο Χατζηράπτης έκανε και μερικές δηλώσεις μετά την ξενάγηση των παικτών και αφού παρέδωσε λάβαρο του Ολυμπιακού σε στέλεχος του Κέντρου, είπε. «Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Life Outside the Box" που ξεκίνησε το 2016 η Ακαδημία μας επισκεφτήκαμε με το ηλικιακό γκρουπ Κ-14 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους σύγχρονους χώρους του. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού εκτός από την καθημερινή ποδοσφαιρική εκπαίδευση που παρέχουμε επενδύουμε και σ' άλλες δράσεις και τομείς της κοινωνικής ζωής με στόχο να πάρουν τα παιδιά ερεθίσματα έτσι ώστε να διαμορφώσουν ισχυρούς χαρακτήρες και πολυσχιδής προσωπικότητες».



Δείτε το βίντεο από την ξενάγηση

Διαβάστε επίσης

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Ρέντη (pics)

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Ρέντη (pics)

Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα στο Ρέντη στον αγώνα Νέων του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα ακολουθούσε και η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η είσοδος των ομάδων στο γήπεδο (vid)

Η είσοδος των ομάδων στο γήπεδο (vid)

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη η ομάδα Νέων του Θρύλου και η κάμερα του gavros.gr κατέγραψε την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο.

Σάββατο οι Νέοι, Κυριακή οι Έφηβοι

Σάββατο οι Νέοι, Κυριακή οι Έφηβοι

Τον ΠΑΣ στο Ρέντη θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 12 στο Ρέντη οι Νέοι του Θρύλου, ενώ οι Έφηβοι παίζουν εκτός έδρας με τον Ατρόμητο την Κυριακή.