Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην... αρχή και στο τέλος

Στην... αρχή και στο τέλος
Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 - 18:27

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Σημαντική νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟ σημείωσε στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε τους 56 πόντους και έκανε ένα από τα σημαντικότερα βήματά του για την πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Τάσου Θέου ήταν καλύτεροι και με γκολ στις αρχές του Β' μέρους, αλλά και στο τέλος του αγώνα, μπόρεσαν να κερδίσουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Θρύλος ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και έχασε μια καλή ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό με τον Κατσούκη να στέλνει άουτ την μπάλα. Στη συνέχεια, στο 7' και στο 19' χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες από τους Πειραιώτες με τους Βοΐλη και Κατσούκη και επειδή ο Θρύλος ήταν καλύτερος, αυτό επιβεβαιώθηκε στις αρχές του Β' μέρους.

Όταν στο 47' ο Βοΐλης έκανε με πλασέ το 1-0 για τον Ολυμπιακό, που δευτερόλεπτα αργότερα, θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0, αλλά ο Ντουμάνης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο τετ-α-τετ. Όσο περνούσε η ώρα από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟ ανέβαζε την απόδοσή του και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία στο 77' σε κεφαλιά του Αλεξανδρόπουλου, παραλίγο να κάνει το 1-1 στις καθυστερήσεις, όταν σε κεφαλιά του Νταμπίζα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Ο Θρύλος, όμως, προηγούμενως, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιριγώτη, αλλά στο τέλος σφράγισε τη νίκη με τον ίδιο να σημειώνει το 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (84' Κακάμης), Τσερκώνης (80' Τσερκώνης), Βοΐλης (75' Μαρτίνης), Κατσούκης (61' Γούσιας), Ζιάκας (71' Τσιριγώτης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης (56' Αλεξανδρόπουλος), Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (73' Μιχαήλ), Δουγένης, Καλομοίρης, Μαντζώρος (59' Χριστοδούλου)

Διαβάστε επίσης

Η υποδοχή της Κ20 στο Αγρίνιο

Η υποδοχή της Κ20 στο Αγρίνιο

Δείτε την επίσκεψή της στην Σχολή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, αλλά τις δηλώσεις των Βασίλη Βούζα, Αριελ Ιμπαγάσα και Μάριου Βρουσάι.