Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είχανε ψυχή, αλλά ο διαιτητής τους σταμάτησε

Είχανε ψυχή, αλλά ο διαιτητής τους σταμάτησε
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 18:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Την ήττα με 4-3 στο Ρέντη για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων υπέστη ο Ολυμπιακός, που αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία. Ο Φίτσας από τη Δυτική Αττική δεν κατακύρωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, του ακύρωσε γκολ, ενώ έδωσε κι ένα πέναλτι στον ΠΑΟ, το οποίο δεν ήταν. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟ, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο, πήγε στους 33 πόντους, με τον Ολυμπιακό να μένει στους 28.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και προηγήθηκαν στο 10' με τον Σταμούλη. Όμως, ο ΠΑΟ ισοφάρισε με τον Φρόκου στο 14'. Στο 22' άρχισε ο διαιτητής να κάνει τα δικά του, καθώς ακυρώθηκε γκολ του Κατσογιάννη ως οφσάιντ. Ο ΠΑΟ από εκεί και πέρα, έκανε το 1-2 στο 29' με τον Τόρρα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν παράτησε το ματς.

Δεν του δόθηκε πέναλτι στο 46' σε καθαρή ανατροπή στον Σταμούλη, αλλά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 47' έκανε το 2-2. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έκανε και το 3-2 στο 60' πάλι με σκόρερ τον Σταμούλη, αλλά ο ΠΑΟ ισοφάρισε στο 61' με τον Τζαβίδα.

Το έργο του ο ρέφερι το ολοκλήρωσε στο 70' καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ που δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Γραμματικάκης κάλυψε την μπάλα με το σώμα του. Ο Φίτσας, όμως, το έδωσε και ευστοχώντας ο Τζαβίδας, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟ με 3-4, με τους Πειραιώτες να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και με το δίκιο τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσογιάννης, Γίγινης, Λιάτσος, Κίτσος (49' Συρμής), Λιοφάγος, Σταμούλης, Τσιουρής (58' Παπανικόπουλος), Ντόη

ΠΑΟ: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος (51' Δημοσθενιάδης), Παυλάκης, Καρνέσης, Ζούγρας, Φρόκου, Κρυπαράκος (80'+ Μακροδημήτρης-Νο.16), Κωστόπουλος (64' Γωγουβίτης), Τζαβίδας (77' Μακροδημήτρης-Νο.18), Τόρρα, Τσοντάκης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμοι για το διπλό οι Νέοι

Πανέτοιμοι για το διπλό οι Νέοι

Η Κ20 του Ολυμπιακού έφτασε στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (24/02) όπου θα αντιμετωπίσει το πρωί (12:00) της Κυριακής τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Νέων και τόνισε ότι δεν χρειάζονται τα πολλά λόγια και όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.