Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

«Έχουμε μέταλλο νικητή»
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 19:30

Ένα πολύ σημαντικό ματς δίνει αύριο το πρωί (25/02 στις 11:00) η Κ20 του Ολυμπιακού η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για τη νίκη, η οποία θα τους βάλει για τα καλά σε τροχιά τίτλου, με τον Βασίλη Βούζα σε δηλώσεις του να τονίζει ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια και ότι όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του Θρύλου επισήμανε ότι οι παίκτες του έχουν μέταλλο νικητή και θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Όλοι θέλουν να τον κερδίσουν. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στο στόχο μας. Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν τις δυσκολίες και έχουν μέταλλο νικητή. Λίγα λόγια. Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Νίκησε και έπιασε κορυφή!

Νίκησε και έπιασε κορυφή!

Η Κ17 του Θρύλου επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και προσπέρασε τον Παναθηναϊκό – Ο Ντότης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πανέτοιμοι για το διπλό οι Νέοι

Πανέτοιμοι για το διπλό οι Νέοι

Η Κ20 του Ολυμπιακού έφτασε στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (24/02) όπου θα αντιμετωπίσει το πρωί (12:00) της Κυριακής τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.