Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησε και έπιασε κορυφή!

Νίκησε και έπιασε κορυφή!
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 - 08:37

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές νίκες της στη φετινή σεζόν πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ17 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» του Τάσου Θέου υποδέχθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Κ17, και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντότη επικράτησαν με 1-0.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ. Το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 3-0, αν οι παίκτες του Θρύλου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού ήρθε στο 24’ από τον Ντότη, έπειτα από σέντρα του Τσακίρη. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έβαλε ωραία την προβολή και νίκησε τον πορτιέρο των Αρκάδων για το 1-0.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με Μούγιο, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 42ου λεπτού. Ο Ράμα εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός, ο Μούγιος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης απέκρουσε με υπερένταση. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την κατοχή της μπάλας και να φτάνουν σχετικά εύκολα σε μια υπερπολύτιμη νίκη. Μάλιστα είχαν και νέο δοκάρι στο 59' έπειτα από ωραίο σουτ του Γεωργαντή, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το φινάλε του ματς έχασε και νέα τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του να απομακρύνεται με υπερένταση σε κόρνερ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μπουσκουΐδης, Γλυνός, Τσακίρης (85' Νικόλης), Ράμα, Γεωργαντής (80'Ζαχαράκης), Ντότης (73' Φέκκας), Μούγιος (89' Ντούλος)

Αστέρας Τρίπολης: Μανουσιάδης, Σταθόπουλος, Βασιλικόπουλος, Ζορμπάς, Μιχελής, Μαχαίρας (70' Μπερκής) , Μπλάτσος (75' Παπαγεωργίου), Κωτσόπουλος, Ντίνος, Μιχόπουλος (70' Δούρος), Καρδάρης (86' Αλέμης)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Διαβάστε επίσης

Το μαϊμού πέναλτι του Παναθηναϊκού (vid)

Το μαϊμού πέναλτι του Παναθηναϊκού (vid)

Δείτε το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι που ανακάλυψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Φίτσας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ Κ15 από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης για τους «πράσινους» (3-4).

Κυνήγι... παντού

Κυνήγι... παντού

Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-0 στους Νέους από τον ΠΑΟΚ, αλλά στο 36' δεν δόθηκε χέρι υπέρ του.

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Νέων και τόνισε ότι δεν χρειάζονται τα πολλά λόγια και όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.