Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζουμε την δουλειά»

«Συνεχίζουμε την δουλειά»
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 20:18

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για το ελληνικό πρωτάθλημα σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Ο προπονητής του Θρύλου, Τάσος Θέος με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς υπογράμμισε ότι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τη δουλειά, ώστε να βελτιωθούν και να είναι έτοιμοι στα τελικά για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Θέου:

«Συνεχίζουμε την δουλειά. Βελτίωση και νίκες. Είμαστε κοντά και στην μαθηματική μας πρόκριση στα τελικά αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι που είναι τελικός».

Διαβάστε επίσης

Νίκησε και έπιασε κορυφή!

Νίκησε και έπιασε κορυφή!

Η Κ17 του Θρύλου επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και προσπέρασε τον Παναθηναϊκό – Ο Ντότης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το μαϊμού πέναλτι του Παναθηναϊκού (vid)

Το μαϊμού πέναλτι του Παναθηναϊκού (vid)

Δείτε το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι που ανακάλυψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Φίτσας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ Κ15 από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης για τους «πράσινους» (3-4).

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

«Έχουμε μέταλλο νικητή»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Νέων και τόνισε ότι δεν χρειάζονται τα πολλά λόγια και όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.

Πανέτοιμοι για το διπλό οι Νέοι

Πανέτοιμοι για το διπλό οι Νέοι

Η Κ20 του Ολυμπιακού έφτασε στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (24/02) όπου θα αντιμετωπίσει το πρωί (12:00) της Κυριακής τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.