Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παράδοση του Μπουλάρι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η παράδοση του Μπουλάρι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 13:30

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Με την Κ17 του Παναθηναϊκού θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (09/05) η Κ17 του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είναι γνώριμες μεταξύ τους, καθώς έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές τη φετινή σεζόν, με τον Εμιλιάνο Μπουλάρι να αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών των «ερυθρόλευκων» και στους τρεις αυτούς αγώνες.

Ο επιθετικός του Θρύλου έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι στους «πράσινους» μία παράδοση που ελπίζουμε να συνεχιστεί και στον τελικό, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο το τρόπαιο στον Ολυμπιακό.

Ο Μπουλάρι είχε σημειώσει το πρώτο γκολ των Πειραιωτών στη νίκη τους με 2-1 επί του ΠΑΟ, ενώ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο τέλος του ματς σε άλλο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ακόμη και στην ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον ΠΑΟ ο Μπουλάρι ήταν εκείνος που είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει, όντας άτυχος σε εκείνο τον αγώνα.

Πάντως, ο υψηλόσωμος φορ των Εφήβων του Ολυμπιακού έχει συνηθίσει να βρίσκεται δίχτυα κόντρα στον ΠΑΟ και ίσως φυλάει ακόμη ένα ή περισσότερα τέρματα για τον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτη ισορροπία...

Απόλυτη ισορροπία...

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μετράνε οι Έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟ τη φετινή σεζόν.