Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδαρικό με το «δεξί» οι Έφηβοι!

Ποδαρικό με το «δεξί» οι Έφηβοι!
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 21:49

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στη νέα χρονιά η ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 του ΟΦΗ στο Ρέντη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και έτσι μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψαν στις νίκες.

Το σκορ άνοιξε ο Θρύλος στο 14’ με τον Κατσαβάκη, για να διευρύνει το προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Γούλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ηρακλειώτες μείωσαν αρχικά με τον Παπαδάκη στο 61’, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Μαμουλάκης να ισοφαρίσει σε 2-2.

Τελικά το τρίποντο έδωσε ο Κατσαβάκης στο 66’ ο οποίος με το δεύτερό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τιμολέων, Κεραμίδας, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Γούλας, Ντόι, Αρσενίδης, Λιάτσος, Συρμής, Κατσαβάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μούκα, Κίτσος, Σταμούλης, Φρέρης

OΦΗ (Αντώνης Αποστολάκης): Μακατουνάκης, Σαβουιδάκης, Γαιτάνης, Δεληγιαννίδης, Σημαιάκης, Φασαράκης, Μπέκου, Ροδίτης, Μαμουλάκης, Παπαδάκης, Στειακάκης

Διαβάστε επίσης

Μπορούσε και τη νίκη

Μπορούσε και τη νίκη

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αν και ήταν μπροστά στο σκορ κάνοντας ανατροπή τελικά έμεινε στο 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό.