Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...

Παρελθόν ο Πέρες, προχωρημένες συζητήσεις με Νικοπολίδη...
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 19:50

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Ρικάρντο Πέρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», με τον Πορτογάλο να έχει ήδη ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Κ19 των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του, με τον βετεράνο τερματοφύλακα του Θρύλου να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίες όπως φαίνεται θα τελεσφορήσουν.

Πλέον, αναμένονται ανακοινώσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν σε σημαντικές αλλαγές, με στόχο την εξέλιξη της Ακαδημίας τους και την επιστροφή στην κορυφή και στο πρωτάθλημα της Κ19.

Ο Νικοπολίδης γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Θρύλου, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι θα μπορέσει να μεταλαμπαδεύσει τη νοοτροπία του Ολυμπιακού και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Πέρες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού στάθηκε στις στατικές φάσεις και το γκολ του Άρη, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία.