Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού θέλουν να γράψουν ιστορία!

Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού θέλουν να γράψουν ιστορία!
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 10:57

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού! Σήμερα (28/2), η Κ19 του Θρύλου αντιμετωπίζει την ισχυρή Λανς, την οποία υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 15:00 (COSMOTE SPORT 3HD/gavros.gr), για τη φάση των «16» του UEFA Youth League, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι ταλαντούχοι «ερυθρόλευκοι» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου συμμετέχουν στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τη γαλλική ομάδα στον Ναό και θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με πρόκριση στην οκτάδα (για πρώτη φορά στην ιστορία της Κ19 των Πειραιωτών).

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τη Λανς στο Φάληρο: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Τουφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Συλαϊδόπουλος, δήλωσε: «Θεωρώ, ότι η μέχρι τώρα πορεία μας ως Ακαδημία και γενικότερα ως σύλλογος, θα πρέπει να μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με αντίπαλο μια καλή και συμπαγής ομάδα, όπως η Λανς, μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης και όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις, αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι που μεγαλώνουν και εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό, ατομικά και ομαδικά, τους παίκτες μας. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, στοιχεία που έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα τα διαθέτουμε και πρέπει να τα βγάλουμε και σε αυτόν τον αγώνα. Το ότι θα αγωνιστούμε ξανά στο Γ. Καραϊσκάκης, μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να καταφέρουμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον θεσμό».

Διαβάστε επίσης