Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ναντ ο Θρύλος στα ημιτελικά του Youth League!

Με Ναντ ο Θρύλος στα ημιτελικά του Youth League!
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 21:31

Τη Ναντ θα αντιμετωπίσουν οι Νέοι του Θρύλου στα ημιτελικά του Youth League! Οι Πειραιώτες που διέλυσαν με 3-1 την Μπάγερν στο Μόναχο, θα βρουν απέναντι τους Γάλλους, οι οποίοι κέρδισαν στα πέναλτι την Κοπεγχάγη, μετά από ένα ματς... θρίλερ! Το Final-4 της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Απριλίου στη Νιόν της Ελβετίας!

Η Ναντ προηγήθηκε με τον Ασουμανί στο 12, όμως στο 18' η Κοπεγχάγη ισοφάρισε με τον Χόιλουντ, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Οι Δανοί προηγήθηκαν για πρώτη φορά με τον Νέμεθ στο 31', ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσιάκα έκανε το 1-3! Στο 35' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, κάτι το οποίο επέτρεψε στους Γάλλους να ξαναμπουν στο ματς! Στο 45+5 ο Ασουμανί αστόχησε σε πέναλτι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Ναντ πέρασε στην αντεπίθεση και με γκολ των Εξός Μαφουμπί και ο Λουί Λερού στο 54' και στο 64' αντίστοιχα, έφερε το ματς στα ίσα. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί ο Μπουρ έπιασε την εκτέλεση του Ενζό Μονγκό, όμως Τομ Μαμπόν απάντησε με τρεις αποκρούσεις στα τελευταία τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσε η Κοπεγχάγη κι έστειλε στα ημιτελικά τη Ναντ.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο "Κόλοβρέι", το αθλητικό κέντρο στο οποίο βρίσκεται η έδρα της τοπικής Σταντ Νιονέ.

Οι δύο νικητές θα συγκρουστούν στο ίδιο γήπεδο τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης